Några av ingredienserna |
Karré i pottan med glace och riven vitlök Samt olja och vatten i botten |
6 timmar senare...
SvartvinbärsKarré med doft av vitlök serverat med steksky och frittar... |
SvartvinbärsKarré med doft av vitlök i Crock-Poten
700 g Benfri Karré i bit
Blanda en glace med:
1 msk Ingefärapulver
1 msk Senapspulver
1 msk Senap
2 msk Svartvinbärsgelé
2 msk Chilisause
Klappa in salt och svartpeppar i köttet
Tillsätt rapsolja och 1 dl vatten i pottan och lägg sedan dit köttbiten
Täck köttet med glacen och riv över 2 st solovitlökar
Låg värme och 6 timmar
Nu är helgen slut, hoppas ni haft lika trevligt och ätit lika gott som jag....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar