tisdag 20 oktober 2009

Recept: Salsiccia köttbullar med bandpasta och parmesan

Detta recept kommer från Per Moberg,
Gör dina egna salsiccia köttbullar och servera till pasta. Antal portioner:4 Färdigt på: 30 min 800 g rimmad fläsk eller rimmat bogfläsk 1 st vitlöksklyfta 3 dl torrt vittvin 500 g champinjoner 4 dl grädde Salt och svartpeppar Serveras med bandpasta 100 g parmesanost Gör så här 1. Grovmal köttet. 2. Pressa vitlöken, blanda runt och tillsätt 2 dl av vinet på lägsta hastighet ca: 5 min. 3. Forma sedan smeten som "köttbullar" och bryn i gyllene i smör. 4. Dela sedan champinjonerna i fyra delar och bryn lätt i pannan. 5. Häll resten av vinet över champinjonerna och grädden. 6. Smaka av med peppar och lite salt. 7. Lägg ner Salsiccia bullarna i såsen. 8. Koka pastan och blanda även den i såsen, och servera med riven parmesanost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar