Gör dina egna salsiccia köttbullar och servera till pasta.
Antal portioner:4 Färdigt på: 30 min
800 g rimmad fläsk eller rimmat bogfläsk
1 st vitlöksklyfta
3 dl torrt vittvin
500 g champinjoner
4 dl grädde
Salt och svartpeppar
Serveras med bandpasta
100 g parmesanost
Gör så här
1. Grovmal köttet.
2. Pressa vitlöken, blanda runt och tillsätt 2 dl av vinet på lägsta hastighet ca: 5 min.
3. Forma sedan smeten som "köttbullar" och bryn i gyllene i smör.
4. Dela sedan champinjonerna i fyra delar och bryn lätt i pannan.
5. Häll resten av vinet över champinjonerna och grädden.
6. Smaka av med peppar och lite salt.
7. Lägg ner Salsiccia bullarna i såsen.
8. Koka pastan och blanda även den i såsen, och servera med riven parmesanost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar