Lunch dag ett inmundigades i Solna centrum på ett litet hak som hette Pepitos Kök
| Synd att jag inte tordes be chefen posera vid skylten. Han hade en väldig skön stil |
![]() |
| Detta var vårt val, trots att det var felstavat |
| Men det var riktigt gott |
Vi hade ju en massa saker att ta hand om under dagen, men när vi var klara med det så checkade vi in på det 4-stjärniga hotellet där vi skulle bo "Park In Hotel" i Solna centrum även det. Passade dessutom på att boka bord i deras "Restaurang Flamingo".
Nu skulle vi unna oss tänkte vi.
| I samband med att vi beställde vinet så fick vi in en bricka med bröd, olivolja och färskost |
| Detta var vårt vinval |
| Ett Amarone vin brukar inte vara fel |
| Och det var inte detta heller. Kan tillägga att detta vin hittas på Systembolaget och har artnr 12343 Och kostar där 199:- |
Vi beställde kött till middagen, och när vi fick frågan hur vi ville ha vårat kött svarade vi.."på gränsen till råmande"...
| Vi blev tvungen att fota min brors tallrik eftersom jag inte kunde behärska mig... ...När vi fick in 300 gram Entrecote med Tryffelaioli och pommes |
Vi var mätta och belåtna så vi brydde oss inte om en dessert utan gjorde kväll smått rusiga av både maten och vinet.
Dag 2 var vi ju tvungna att ha något att äta och Pepitos var ju så pass bra så vi sökte oss dit även denna dag.
| Jag valde Kebabtallrik (Gyros) |
| Min bror valde Husets sallad |
Att vi fikade på flera ställen dessa 2 dagar tar jag inte med.
Det var underbart att komma hem i alla fall. För ni vet väl:
Borta bra - Men hemma bäst

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar