fredag 10 februari 2012

Recept: SmokeyPot SalsaRibs

Att det är så enkelt i Crock-Poten.... men detta går att köra i ugnen oxå, men lär inte bli lika saftigt...


SmokeyPot SalsaRibs med vitkålssallad och steksky




SmokeyPot SalsaRibs

/RuneEdin

2 kg            Revbensspjäll I bitar

Marinad - Blandas:

1 dl             Rapsolja
3 msk          Salsa medium hot
2 msk          Ica Selection Hickory
1 st            Grovhackad Solovitlök
2 msk          Kebabkrydda
1 msk          Ingefära
1 msk          Honung flytande

Lägg revben och marinad i en stor påse knyt ihop och låt marinera över natten i kylen, vänd då och då.

På morgonen, smörj pottan, tillsätt 1 dl vatten och häll över marinad och revben i pottan, salta

Sätt pottan på låg värme och 6 timmar..

Hitta på något skoj ett tag…. för om 6 timmar är revbenen klara






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar