söndag 12 februari 2012

Recept: SvartvinbärsKarré med doft av vitlök


Några av ingredienserna

Karré i pottan med glace och riven vitlök
Samt olja och vatten i botten
6 timmar senare...
SvartvinbärsKarré med doft av vitlök serverat med steksky och frittar...


SvartvinbärsKarré med doft av vitlök i Crock-Poten

700 g Benfri Karré i bit

Blanda en glace med:
1 msk Ingefärapulver
1 msk Senapspulver
1 msk Senap
2 msk Svartvinbärsgelé
2 msk Chilisause

Klappa in salt och svartpeppar i köttet
Tillsätt rapsolja och 1 dl vatten i pottan och lägg sedan dit köttbiten

Täck köttet med glacen och riv över 2 st solovitlökar

Låg värme och 6 timmar




Nu är helgen slut, hoppas ni haft lika trevligt och ätit lika gott som jag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar