Detta behövs:
1 st Kycklingfilé i småbitar
1 lit Vatten
2-3 st Hönsbuljong tärningar1 st vitlöksklyfta finhackad
10 cm purjolök finhackad
1 dl Kokosgrädde eller en extra krämig kokosmjölk
1 msk Dragon1 msk Olja till stekning
Lite maizena till redning
Salt, vitpeppar
Fräs vitlöken och kycklingen i någon minut
Tillsätt vattnet och buljongtärningarna, koka upp
Tillsätt purjon och dragonen
Låt sjuda i 5-7 min
Tillsätt kokosgrädden samtidigt som du vispar snabbt
Red med maizena till lätt krämig konsistens
Smaka av med salt och vitpeppar
Till förrättssoppa:
(Om du vill ha en slät soppa så ersätter du kycklingfilén med en hönsbuljongtärning extra och mixar allt väl)
Runes recept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar